Rimski vojni pečati u Cetinskoj krajini - Tončinić, Domagoj; Babić, Angela; Librenjak, Anita (2006)
U predavanju su predstavljeni do sada neobjavljeni nalazi rimskih vojnih pečata s područja Cetinske krajine.
Sažetak predavanja objavljen je u Obavijestima Hrvatskog arheološkog društva XXXVIII/2006, 2, Zagreb 2006, 27-28.
Projekt MZOS
HRV