Wilde X 3 - Čale-Feldman, Lada (2005)
Usporedbom triju dramskih tekstova kojima je protagonist Oscar Wilde, jednog engleskog (Hare), jednog američkog (Kaufmann) i jednog hrvatskog (Senker), ova kontrastivna analiza triju biografskih drama bavi se konstrukcijom autentičnosti osobe i teksta, te promišlja suvremene poetičke ponude "govora drame" i "govora glume", od dokumentarizma do hiper-teatralizacije.