Diskontinuitet u hrvatskoj skulpturi nakon 1950. - Maković, Zvonko (2006)
Na izlaganju se govorilo o diskontinuitetu u hrvatskoj skuplturi nakon 1945. Istaknuti su oni autori kod kojih se ova odlika najjasnije može uočiti.
Projekt MZOS
HRV