Sintaktičko-semantičke veze u mentalnom leksikonu afazičara - Erdeljac, Vlasta; Sekulić, Martina; Vargek - Solter, Vesna Maček-Trifunović, Zvjezdana (2006)
Ispitivan je odnos sintakičko-semantičkih kategorija sinonimije, antonimije, hiperonimije te kolokocije i koordinacije u odgovorima afazičara na usmeno postavljena pitanja.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
ENG