Učinkovitost plesnih sadržaja u transformaciji motoričkih sposobnosti studentica. - Oreb, Goran; Gošnik-Oreb, Jelka (1999)
Uvažavajući motive vježbanja u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture na Sveučilištu, koji su se temeljili na vlastitom odabiru sportske aktivnosti, autori su utvrdili transformacijsku učinkovitost plesnih struktura tijekom nastave. Rad predstavlja znakovit doprinos u koncipiranju nastave na Sveučilištu.
HRV