TEORIJSKI OKVIRI JEZIKOSLOVNOMU ZNANJU: o novome nastavnome programu hrvatskoga jezika za osnovnu školu - Jelaska, Zrinka (2007)
U izlaganju se pokazuje razlika između teorijske utemeljenosti dosadašnjega i novoga programa u poučavanju hrvatskoga jezika kao materinskoga u osnovnoj školi
Projekt MZOS
HRV