Arhitektura đakovačke katedrale - Damjanović, Dragan (Array, 2007)
U izlaganju se govori o stilističkoj transformaciji ideje đakovačke katedrale od početka 19. stoljeća do realiziranih projekata Karla Rösnera i Friedricha Schmidta.