Gospodarski i politički kontekst gradnje đakovačke katedrale - Damjanović, Dragan (2007)
Izlaganje govori o načinu financiranja gradnje đakovačke katedrale u vremenu izrazito nepovoljnih gospodarskih i političkih okolnosti.
Projekt MZOS
HRV