Pitanje kolektivnih (kulturnih) prava - Mesić, Milan (2007)
Predavanje se bavi kontroverzijama oko grupnih ili kolektivnih kulturnih prava. Raspravljaju se politička i teorijska pitanja o statusu takvih prava. jesu li ona ljudska, državljanska ili neka nova prava.