Die Graenzen der Aesthetik. Zur Relevanz der Parxis Philosophie - Škorić Gordana (2007)
Raspravlja se o relevantnosti filozofije prakse kao dominantne u 20. st. i u tom okviru o odnosu estetike spram filozofije umjetnosti i novim uvida u mogućnosti estetike u doba vizualne kulture, koje bitno dotiču i pitanja filozofske antropologije.
Projekt MZOS
GER