Od volapüka do spelina - Piškorec, Velimir (2007)
U radu se prikazuje interlingvističko djelovanje Jurja Bauera, predlagatelja reforme volapüka, a zatim tvorca vlastitoga jezičnoga projekta - spelina (1888).
Projekt MZOS
HRV