Nouns as Premodifiers: Syntactic Changes in Modern-Day Croatian - Starčević, Anđel (2008)
U izlaganju su predstavljeni rezultati dvaju istraživanja o engleskom utjecaju na hrvatski jezik, o promjenama u imeničkom skupu koje dopuštaju uporabu imenica kao predatributa i predapozicija te o prihvatljivosti takvih struktura za izvorne govornike.