Poučavanje hrvatskoga na inozemnim sveučilištima i visokim učilištima u prošlosti i danas - Samardžija, Marko, lingvist (Array, 2008)
Sažet prikaz predavanja hrvatskoga na stranim sveučilištima i visokim učilištima od kraja 19. stoljeća do danas.