Auditivni pragmemi i pragmafrazemi u poljskom i hrvatskom jeziku - Pintarić, Neda (2007)
U članku se razmatraju auditivni pragmemi i pragmafrazemi u poljskom i hrvatskom. POsebna je pozornost usmjerena na specifičnosti unutar pojedinog jezika kao i sličnosti.