Prapovijesna i antička baština u identitetu Like - Olujić, Boris (2007)
U izlaganju se govorilo o ulozi baštine u današnjem životu stanovnika Like, te o njenom očuvanju za buduće generacije. Autor obrađuje spomenute teme na primjerima prapovijesnih i antičkih lokaliteta u Lici. Kulturno nasljeđe iz najstarijih vremena ističe kao neizostavnu cjelinu suvremenog identiteta Like.