Patane suhe - Što je to? - Deželjin, Vesna; Mildner, Vesna (2007)
Rad raspravlja o rezultatima istraživanja provedenoga među kroatofonim ispitanicima koji su na temelju šezdeset i pet naziva jela uzetih iz moliškohrvatske kuharice morali identificirati jezik kojemu pripadaju predočene sintagme te odgovoriti na temelju čega su jezik, koji se zrcali u nazivcima, povezali baš s tom društvenom (etničkom) skupinom.
Projekt MZOS
HRV