Kraj rata paradigmi pedagoških istraživanja - Sekulić-Majurec, Ankica (2007)
Kraj prošlog stoljeća u metodologiji istraživanja odgoja i obrazovanja obilježio je fenomen u literaturi najčešće nazvan "ratom paradigmi". U radu se raspravlja o mogućem ishodu tog rata i njegovu utjecaju na razvoj pedagogije 21. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV