Spaljene kosti ljudi i životinja-analiza mikroskopskom metodom - Hincak, Zdravka; Mihelić, Damir (2007)
Predavanje pruža uvid u nova postignuća odredbe starosti i spola humanih kremacija mikroskopskim metodama. Također prikazuje mogućnost odredbe spaljenih koštanih ostataka životinja mikroskopskom metodom.
Projekt MZOS
HRV