Filozofija mode - Zagorac, Ivana (2007)
U radu se tematizira područje filozofije mode s posebnim naglaskom na njen razvoj. Prvi dio rada posvećen je prikazu različitih poimanja tijela i tjelesnosti tijekom povijesti te kod značajnih filozofa i antropologa. Posebna pažnja posvećena je poimanju ženskog tijela iz konteksta filozofije mode.
HRV