Hungarizmi u hrvatskome standardnom jeziku u usporedbi s hungarizmima u slovačkome standardnom jeziku - Gulešić, Milvia (1999)
U radu se analiziraju sličnosti i razlike u posuđivanju hungarizama u hrvatski i slovački jezik.
HRV