Generiranje naglasaka iz nesvjesne gramatike na nekim neostvarenim hrvatskim riječima - Škarić, Ivo; Pletikos, Elenmari; Kišiček, Gabrijela (2004)
Istraživanjem se htjelo zahvatiti dio podsvjesne gramatike u kojoj su pohranjena pravilao prozodijskim ograničenjima u repertoaru ili distribuciji unutar kojih se ostvaruje varijabilitet naglasaka nekih tvorbenih kategorija hrvatskih riječi.
Projekt MZOS
HRV