Baza znanja iz sociološke metodologije - Afrić, Vjekoslav; Trako, Tijana (2007)
U okviru kolegija Izgradnja modela u sociologiji prof. dr. sc. Vjekoslav Afrić je nastavio izgradnju Baze znanja - metoda istraživanja u društvenim znanostima, započetu 2003. godine kroz Projekt: Izgradnja i multiplikacija modela interdisciplinarnog kurikularnog pristupa suvremene multimedijalne nastave. Rad na izradi Ekspertne baze organiziran je tako da su studenti izbornog predmeta Izgradnje modela u sociologiji u okviru seminarskog rada vodili izradu baze, kao urednici pojedinih objekata znanja, dok su studenti II godine sociologije u okviru seminarskog rada iz predmeta Metode istraživanja II izradili pojedine Informacijske objekte.
Projekt MZOS
HRV