Zajmennyky u govori bačvans'kyh rusnakiv u konteksti pivdenno-zahidnyh govoriv ukrajins'koji movy - Timko Đitko, Oksana (Array, 2008)
Zajmennyky ce stara i zamknenna leksyko-semantyčna grupa. Same tomu cikavo analizuvaty zminy v jiji skladi. analiz zajmennykiv u govori rusnakiv vydilyv kilka grup. odna z nyh maje paraleli u literaturnij ukrajins'kij movi, bilša častyna ce zajmennyky jaki majut' ekvyvalentiv lyše na obme-enij teritoriji pivdeno-zahidnyh govoriv. najmenša grupa ce zajmennyky jaki majut' paraleli lyše u pol's'kij abo slovac'kij movah. miscevi utvorennja ce skladni zajmennyky.