Pedagoško obrazovanje roditelja - Maleš, Dubravka (Array, 1995)
Učinkovitost suradnje s roditeljima ovisi i o pedagoškom obrazovanju roditelja. U kom pravcu razvijati obrazovanje roditelja, na kojim sadržajima, kojim metodama rada i načelima kako bi suradnja škole i obitelji zaista postala most novih partnerskih odnosa ukazuje se u radu.