Nejezični elementi u medijskome govoru - Nenadić El Mourtada, Željana (Array, 2008)
Komunikacijski učinak na primatelja poruke započinje već samim odabirom jezičnog izraza te odgovarajućim nejezičnim sadržajem te poruke. Nejezični dio poruke ostvaruje se, među ostalim i u sloju glasa, prozodijskim sredstvima. U ovome se radu analizira govor televizijskih voditelja u središnjim informativnim emisijama HRT-a, RTL-a i Nove TV.