Struktura i značenje: aktualnost Levi-Straussova kulturnog relativizma - Planinc, Mladen (2008)
Znanstveno izlaganje obrađuje aktualnost Levi-Straussova kulturnog relativizma s obzirom na problem subjektove (samo)indentifikacije u kulturalno ontologiziranim strukturama značenja i teorijama funkcioniranja globalnih sistema.
Znanstveno izlaganje održano je povodom obilježavanja stogodišnjice rođenja Levi-Straussa na Institutu za filozofiju i društvenu teoriju u Beogradu
Projekt MZOS
HRV