Kognitivno-bihevioralna terapija i neuroznanost - mozak je spreman na promjene. - Jokić-Begić, Nataša (2008)
U radu je prikazan odnos između kognitivno-bihevioralne paradigme i neuroznanstvenih istraživanja.
Projekt MZOS
HRV