Etimologija naziva za prozorske kapke u hrvatskim primorskim govorima - Ljubičić, Maslina (Array, 2009)
Cilj ovoga rada jest izložiti etimologiju naziva za prozorske kapke koji se u više različitih likova javljaju duž istočne obale Jadrana.