Etimologija naziva za prozorske kapke u hrvatskim primorskim govorima - Ljubičić, Maslina (2009)
Cilj ovoga rada jest izložiti etimologiju naziva za prozorske kapke koji se u više različitih likova javljaju duž istočne obale Jadrana.
Projekt MZOS
HRV