Korupcija kao kulturni fenomen : percepcija korupcije u hrvatskim ekspertnim elitama - Čaldarović, Ognjen (2008)
U radu se prezentiraju rezultati međunarodnog istraživanja percepcije korupcije kao kulturnog fenomena u nekoliko europskih zemalja.