Značaj i upotrebljivost odnosa s javnošću u baštinskom sektoru - Šola, Tomislav (2008)
Odnosi s javnošću u baštinskom sektoru danas su neophodni u komuniciranju vlastite osobnosti institucija. Dio su marketinške strategije da na tržištu oglase kulturni proizvod te mu opskrbe potrebnu prepoznatljivost među konkurentima.