Struktura rječničkoga članka u kolokacijskome rječniku hrvatskoga kao drugog i stranog jezika - Petrović, Bernardina (2007)
U radu se analizira rječnička mikrostruktura jednojezičnog kolokacijskog rječnika hrvatskoga jezika namijenjena poglavito neizvornim govornicima.