Arheometrijska istraživanja na litičkom materijalu ranoneolitičkih zajednica uz pomoć PGA analize, s posebnim naglaskom na radiolarite i opsidijane - Burić, Marcel (2009)
Predstavljeni su ciljevi i program te dosad postignuti rezultati u okviru bilateralnog hrvatsko-mađarskog znanstveno-istraživačkog projekta koji pokazuju mogućnosti interdisciplinarnog istraživanja.