Mogućnosti revitalizacije Kule Stojana Jankovića: projekt Međunarodnog sveučilišnog centra « ; Vladan Desnica» ; . - Roksandić, Drago (2008)
Iznijeti su rezultati rada u posljednjih pet godina na osmišljavanju projekta Međunarodnoga sveučilišnog centra, orijentirana na interkulturne inicijative i održivi lokalni/subregionalni razvoj, u Kuli Stojana Jankovića u sastavu sveučilišta u Zagrebu i Zadru.
Desničini susreti 2008. u organizaciji Centra za komparativnohistorijske i interkulturne studije Filozofskog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog društva pisaca
Projekt MZOS
ENG