"Hi-Fi" Gorana Stefanovskog na osječkim kazališnim pozornicama - Pavlovski, Borislav (Array, 2008)
Autor u radu rekonstruira odječko uprizorenje drame "Hi-Fi" makedonskog dramatičara Gorana Stefanovskog.