Istraživanje korisnika baštine: međunarodno dijeljenje iskustva i mogućnosti primjene u nas - Stublić, Helena; Vujić, Žarka (2011)
Istraživanje korisnika baštine: međunarodno dijeljenje iskustva i mogućnosti primjene u nas
Projekt MZOS
HRV