Romanizmi u govoru šibenske Rogoznice: promjene u leksiku u posljednjih 40 godina - Filipin, Nada (2009)
U radu se prikazuje razlika u upotrebi posuđenica romanskog podrijetla u govoru ispitanika mlađe i starije životne dobi.