Latinska epigrafija otoka Krka - Matijević-Sokol, Mirjana (Array, 2009)
Osim glagoljske epigrafije i spomenici s latinskim natpisima bili su područje Fučićeva interesa. Iako im nije posvetio više pozornosti u pisanim radovima, mnoge je rekognoscirao na terenu. U tom smislu ovaj prilog bit će posvećen latinskoj epigrafskoj baštini otoka Krka.