Uvod u hrvatski glagolski sustav za inojezične učenike - Jelaska, Zrinka (Array, 2009)
U radu se govori o potrebnim znanjima s prijamnoga stajališta, sa stajališta inojezičnoga razvoja i o pristupima glagolskim obliima u nastavi.