Quo vadis, metodologija pedagogije? - Sekulić-Majurec, Ankica (2001)
U radu se govori o nekim dvojbama vezanim uz metodologijski koncept pogodan za istraživanja u području odgoja i obrazovanja i njihovim implikacijama na pedagogiju kao znanost i pedagošku praksu, te kritički propituju neka rješenja vezana uz koncepciju pedagogije utemeljenu na osnovama teorije kaosa.
HRV