Znanstveni temelji eksperimentalnog programa "Druženje djece i odraslih" - Maleš, Dubravka (Array, 1992)
U ovom radu željelo se skrenuti pozornost na elemente o kojima se vodilo računa prilikom izrade eksperimentalnog programa "Druženje djece i odraslih" koji se realizira u igraonici na dječjem odjelu Knjižnice Medveščak. Prikazana su iskustva različitih modela roditeljskog uključivanja te analizirani neki od ključnih trenutaka suvremenog stanja, koje treba uzeti u obzir svatko tko pristupa izradi programa suradnje s roditeljima.