Diskurs poetike i jezik poezije - Skelin (Horvat), Anita (1997)
Lingvistika treba u svoja istraživanja uključiti i jezik poezije i diskurs poezije. Koje su osnovne razlike između diskursa poetike i drugih vrsta diskursa? Jesu li jedine razlike u jezičnim funkcijama koje su dominantne u nekom diskursu ili su one pak znatno složenije?
HRV