Gardun - Tilurium - Sanader, Mirjana; Demicheli, Dino Miloglav, Ina; Tončinić, Domagoj (2009)
Poster predstavlja rezultati arheoloških iskopavanja na području rimskog legijskog logora Tilurija u selu Gardun kod Trilja u 2008. godini.
Poster je predstavljen i na izložbi Tekuća arheološka istraživanja u Hrvatskoj u Osnovnoj školi Vuka (1.6.-15.6.), Muzeju grada Koprivnice (15.9.-1.10.), Zavičajnom muzej Slatina (7.10.-31.10.), Gimnaziji, Karlovac (3.11. – 16.11.), Osnovnoj školi Dubovac (26.11. – 3.12.), Domu OSRH, Delnice (4.12. 2009.-10.1. 2010. Dizajn postera potpisuje Srećko Škrinjarić.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV