Istraživački projekti u području obrazovanja za demokratsko građanstvo - Spajić-Vrkaš, Vedrana (Array, 2009)
U ovom radu razmatraju se neki istraživački projekti u području obrazovanja za demokratsko građanstvo te prikazuju njihovi najvažniji rezultati.