Metode istraživanja bioloških ritmova i kolebanja radne efikasnosti - Matešić, Krunoslav; Lučanin, Damir (1978)
Prilog je posvećen raspravi o prednostima i nedostacima istraživanja bioloških ritmova u laboratorijskim i prirodnim uvjetima.
HRV