Definicija i frazem u jednojezičnom rječniku - Žic Fuchs, Milena (Array, 1997)
U prilogu se želi pokazati koji uzročnoposljedični odnosi postoje između osnovnog prototipnog značenja i različitih oblika frazeološke uporabe. Ti će se odnosi ilustrirati na nekoliko primjera.