Između eskapizma i nomadologije - Molvarec, Lana (2010)
Ovaj rad nastoji otvoriti nove vidove interpretacije Šoljanova romana Izdajice. Nastoji se dati političko čitanje ovoga teksta, nasuprot uvriježenom mišljenju o njegovoj apolitičnosti, plazeći od stajališta da nema apolitičnih tekstova.
Projekt MZOS
HRV