Attitudes of European psychologists on tests and test use: 2000 to 2009 - Evers, Arne; Muniz, Jose; Bartram, Dave Boben, Dušica; Egeland, Jens Fernandez-Hermida, Jose; Frans, Orjan Gintiliene, Grazina; Hagemeister, Carmen Halama Peter; Iliescu, Dragos Jaworowska, Aleksandra; Jimenez, Paul Manthouli, Marina; Matešić, Krunoslav Schittekatte, Mark; Canan Sumer, H. Urbanek, Tomaš (2010)
Prikazani su rezultati ankete koju je 2009. godine proveo Stalni komitet za testove i testiranja (Standing Committee on Tests and Testing - SCTT) Europske federacije psiholoških udruga (European Federation of Psychological Associations – EFPA) u 17 zemalja članica u svezi stavova psihologa o psihološkim testovima i postupcima testiranja.
ENG