Marginom do središta: strategije pripovjedača u romanesknom opusu Meše Selimovića - Majić, Ivan, kroatist (Array, 2010)
Rad nudi čitanje romanesknog opusa Meše Selimovića kroz instancu pripovjedača i njihovo fikcionalno pozicioniranje na rubove, kako bi se kroz prikazane vremenske i prostorne kategorije pripovijedanjem priča premjestila s Realnog mjesta traume čime se pripovijedanje pokazuje Simbolično kružnim.