Književnost globalizacije ili globalizacija književnosti? - Majić, Ivan, kroatist (2010)
Rad je u neizmjenoj verziji preuzet iz Književne smotre 41(2009)153(3), str. 3-9 gdje je prvotno objavljen.
Projekt MZOS
HRV